E Enjëte, Shtator 16, 2021
A- A A+

Duaja me rastin e marrjes së abdestit

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

All-llahummexh’alni minet-tevvabine vexh’alni minel-mutetahhirin.

O Zot, më bën prej atyre që pendohen shumë dhe prej atyre që përpiqen të pastrohen!

 

Mburoja e Myslimanit