Pyetjet dhe përgjigjet

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
Unë kam probleme me familjen e burrit dhe po i them burrit.... Shkruar nga elbuhari 9767
Kam qen e sëmur prej shpinës, prej mundimit mu ka ngjall vesvesja me tregoni çfarë te bëjë? Shkruar nga elbuhari 4386
Desha të pyes: A është Hallall apo Haram me la burri gruan kur vdes? Shkruar nga elbuhari 5409
kam një hall e nuk kam me kënd te flas Shkruar nga elbuhari 6841
Jetoj ne Belgjik dhe a kam gjynah të martohem me një vajzë belge për arsye te letrave? Shkruar nga elbuhari 5398
Burri im për fat te keq pinë alkool por un elhamdulilah jam e udhëzuar fali namazin etj, jam mundu me bind qe është haram por kot Shkruar nga elbuhari 4084
Dua një argumentim me te qarte ne lidhje , me prerjen e veshëve te kafshëve, sa i madh është mëkati? Shkruar nga elbuhari 4708
A lejohet qe një mashkull te studion specializon gjinekologjinë ?? Shkruar nga elbuhari 4226
A lejohet festimi i datëlindjes? Shkruar nga elbuhari 4084
A lejohet punësimi tek varret e jobesimtarëve? Shkruar nga elbuhari 3336
A lejohet që në fletore të shkruajmë Bismilahi Rrahmani Rrahim? Shkruar nga elbuhari 3904
Në shumtën e rasteve po flitet se për momentin nuk ekziston as xhehenemi e as xheneti, po thuhet se ato do ekzistojnë që nga dita e kiametit! Shkruar nga elbuhari 5946
Selamu Alekum hoxhë i nderuar desha të dijë a është haram me mbajt mashkulli unazë të arit Shkruar nga elbuhari 6277
A lejohet me lujt djali me qenin e fqiut? Shkruar nga elbuhari 4520
Kam nje pyetje ne pune ti fali vetem farzin apo edhe sunnetin? Shkruar nga elbuhari 6471