Islam

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
Duaja pas tubimit Shkruar nga elbuhari 21883
Duaja kur hymë në treg Shkruar nga elbuhari 31211
Duatë e hyrjes dhe daljes nga xhamia Shkruar nga elbuhari 26641
Duaja pas ezanit Shkruar nga elbuhari 46502
Duatë e udhëtimit Shkruar nga elbuhari 42665
Duatë e daljes dhe hyrjes në shtëpi Shkruar nga elbuhari 33632
Duaja pas ngrënies së ushqimit Shkruar nga elbuhari 40780
Duaja kur vishen rrobat Shkruar nga elbuhari 23834
Njoftim për gratë myslimane se çka Allahu ka përgaditur për to prej begative të Xhenetit Shkruar nga elbuhari 13359
Duatë për në banjo apo nevojtore Shkruar nga elbuhari 34802