Islam

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
Duaja me rastin e pagjumsisë Shkruar nga elbuhari 24032
Duaja me rastin e marrjes së abdestit Shkruar nga elbuhari 15951
Duaja me rastin e sprovimit Shkruar nga elbuhari 19907
Duaja me rastin e brengave dhe borxheve Shkruar nga elbuhari 36264
Duaja e sejjidul istigfarit Shkruar nga elbuhari 27660
Duatë e mëngjesit dhe mbrëmjes Shkruar nga elbuhari 62472
Çka thuhet për largimin e kurtheve të shejtanit Shkruar nga elbuhari 32056
O Umejr ( O vocërrak) Shkruar nga elbuhari 7267
Istigfari dhe Teubja Shkruar nga elbuhari 22872
Duaja e istihares Shkruar nga elbuhari 45853