E Enjëte, Shtator 16, 2021
A- A A+

Duaja me rastin e sprovimit

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

All-llahumme inni es’eluker-rida badel-kadai ve berdel-ajshi ba’del-mevti ve ledhdheten-nazari ila vexhhike vesh-shevka ila likaike fi gajri darrae mudirretin ve la fitnetin mudil-letin, ve eudhu bike en adhime ev uzleme ev a’tedije ev ju’teda alejje ev eksibe hatieten ev dhenben la tagfiruh.

O Zot, të lutem që t’më falësh kënaqësi pas goditjes së fatit, jetë të mirë pas vdekjes, kënaqësinë e shikimit të fytyrës tënde dhe dashuri për takimin me Ty pa vuajtje, e cila do t’më dëmtonte dhe sprova, të cilat do t’më mashtronin. Prej teje kërkoj nbrojtje që të mos shkaktoj dhunë as që ajo të ushtrohet ndaj meje, të mos shkaktoj padrejtësi, as që ajo të më shkaktohet mua, të mos shkaktoj gabim apo mëkat, të cilin Ti nuk do ta falësh!

 

 

Mburoja e Myslimanit