E Enjëte, Shtator 16, 2021
A- A A+

Duaja me rastin e brengave dhe borxheve

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

All-llahumme inni eudhu bike minel-hemmi vel-huzni ve eudhu bike minel-axhzi vel-keseli ve eudhu bike minel-xhubni vel-buhli ve eudhu bike min galebetid-dejni ve kahrir-rixhal.

O Zot, e kërkoj mbrojtjen Tënde nga brenga dhe pikëllimi! Prej Teje kërkoj mbrojtje nga dobësia dhe përtacia. Prej Teje kërkoj mbrojtje nga frika dhe koprracia. Prej Teje kërkoj mbrojtje që të mos më mbulojë borxhi dhe që t’më mos mposhtin njerëzit!

 

Mburoja e Myslimanit