E Enjëte, Shtator 16, 2021
A- A A+

Duaja e sejjidul istigfarit

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

All-llahumme ente rabbi la ilahe il-la ente halekteni ve ene abduke ve ene ala ahdike ve va’dike mes-teta’tu eudhu bike min sherr ma sana’tu ebuu leke bi ni’metike alejje ve ebuu bi dhenbi fagfir li fe innehu la jagfirudh-dhunube il-la ente.

O Allah, Ti je Zoti im, nuk ka zot tjetër pos Teje. Ti më krijove mua dhe unë jam rob Yti. Po përpiqem sa të mundem ta mbajë fjalën dhe premtimin që ta kamë dhënë Ty. Mbështetem në mbrojtjen Tënde nga prapësia e veprave të mia. E pranoj mirësinë Tënde ndaj meje dhe e pranoj mëkatin tim. Më fal, ngase mëkatet nuk i falë askush pos Teje!

 

Mburoja e Myslimanit