E Enjëte, Shtator 16, 2021
A- A A+

Duaja pas tubimit

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Muhammedi alejhisselam thotë: " Kush merr pjesë në një tubim që bëhet polemikë në të, e para se të ngrihet thotë:

 

SUBHANEKELL-LLAHUMME VE BI HAMDIKE,
ESH'HEDU ENLA ILAHE IL-LA ENTE,
ESTAGFIRUKE VE ETUBU ILEJK

[" I madhëruar je o All-llahu im, dëshmoj se nuk ka hyjni tjetër përveç Teje, kërkoj falje dhe pendohem te Ti."]

Mburoja e Myslimanit