E Enjëte, Shtator 16, 2021
A- A A+

Duaja pas ezanit

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Muhammedi alejhisselam thotë: " Kush thotë kur dëgjon thirrjen e ezanit:

ALL-LLAHUMME RABBE HADHIHID-DA'VETIT¬TAAMMETI
VES-SALATIL KAIMETI
ATI MUHAM¬MEDENIL VESILETE VEL FADILETE
VEB'ATHHU MEKAMEN MAHMUDENIL-LEDHI VE'ADTEH

[" O All-llah, Zot i kësaj thirrjeje të plotë dhe namazit që do të fillojë, jepi Muhammedit ndërmjetësim dhe nderim. Ngrite atë në një vend të lavdishëm të cilin e ke premtuar"]

...i jepet leja për ta fituar shefatin e Resulull-llahut alejhisselam në Ditën e Kijametit". (Buhariu nga Xhabir bin Abdull-llah).

Mburoja e Myslimanit