E Enjëte, Shtator 16, 2021
A- A A+

Duaja kur vishen rrobat

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Muhammedi alejhisselam thotë: "Kush i veshë rrobat e tij e pastaj thotë:

ELHAMDULIL-LAHIL-LEDHI KESANI HADHETH-
THEVBE VE REZAKANIHI MIN GAJRI HAVLIN
MINNI VE LA KUVVETE

[" Falënderimi All-llahut i cili ma bëri të mundshme t'i veshë këto rroba dhe më furnizoi me to pa mundin dhe fuqinë time"]

...All-llahu ia falë mëkatet e mëparshme ". (Hadithi hasen, Ebu Davudi dhe Hakimi nga Enes bin Maliku).

Mburoja e Myslimanit