E Martë, Gusht 04, 2020
A- A A+

Projekti për shpërndarjen e më shum se një miljon mesazhe elektronike për ngjalljen e operacionit të bojkotimit

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Le të jetë  parolla jonë:


“ Kush len diçka për Allahun,Allahu do të ja zavendësoj ati me diçka më të mirë”.

Ofenziva për bojkotimin e artikujve amerikane

Pse bojkotimi:

Në kohën e fundit pam  se Amerika ka qëndruar përkrah Izrailit kundër çdo muslimani dhe arabi. Jo vetëm kaç por  edhe e ka inkuarjue dhe nxit në mbytjen e muslimanve duke ju dhanë atyre dritën e gjelbërt në mbytjen e të gjithëve, pa marr parasysh a është në ballafaqim me Izrailin apo jo, pa bërë dallime mes grujës, fëmiut dhe burrit. Pastaj me vëmendje të plotë pas tërë kësaj thotë ende nuk ka ardh koha që të ndalet zjarri dhe kërkon nga Izraili që të përdor çdo forcë për mbytjen e muslimanve.

Pa tjetër duhet që të ndalemi para tyre  si musliman në përgjithësi me çdo fuçi që ne posedojm sot.Ndërsa ne nuk kemi ndonjë forcë më ta madhe sotë se bojkotimi i cili ka treguar disa herë dobin e tij dhe fuqin e vetë në ballafaqim me armikun.

Prej kësaj që tham e shoh  që pasi ne nuk kemi ndonjë forcë që ti luftojm përveç me  bojkotim atëherë bojkotimi i pabesimtarve është  bë një obligim për çdo musliman dhe muslimane, duke shpresue që ky bojkotim mos të jetë vetëm në një interval kohor dhe vetëm një pikllim i momentit për atë që po ndodhi në Gaza. Të kthehemi edhe një herë dhe të kujtojm parollën tonë: “ Kush len diçka për Allahun,Allahu do të ja zavendësoj ati me diçka më të mirë”.


KUR DO TË HIDHËROHESH PËR TËRË KËTË  QË PO NDOSHË!

Fillo bojkotimin  prej këti momenti...

A do të sjellë bojkotimi rezultat?.

Po,sepse  firmat e Jehudive dhe firmat Amerikane vrapojn  në  tubimin e pasurisë nga gjitha anët e botës.Sa për ilustruim do ta japim një shembull. Katër firma Amerikane kanë kërkuar nga kongresi amerikan që të  largoi embargon ekonomike nga Sudani sepse Sudani  ishte burimi kryesor prej arabve në hargjimin e artikujve të këtyre firmave. Me një  kërkesë të tillë u pajtue kongresi hoqi embargon ekonomike ndërsa vazhdoi embargon në gjërat tjera.

Nga kjo do të thotë se bojkotimi ka një ndikim të madhë ndaj një shteti të veçant. E si do të ishte çështja sikur ne të bojkotonim firmat e ushqimit, restorantet, firmat e zbukurimit, fabrika dhe të tjera. Vetëm katër firma  Amerikane me kërkesat e tyre patën ndikim në  politikën Amerikane ndaj Sudanit. E çka ta mer mendja ty me 33 firma  të cilat janë vetëm disa prej tyre. Ne do të japim llogari  para Allahut për tërë atë që po ndodhë  sotë. Nëse  është afruar koha e bojkotimit atëherë bojkoto që të solidarizohesh me vllezër tu musliman.Kjo është  gjëja  më e vogël që kemi mundësi të bëjmë në këtë moment.

Të gjithë ne e dim ndikimin e bojkotit në ekonomi e në veçanti kur dim se  më shum se një miljard e gjyme musliman bojkotojn këta artikuj atëher do të ket një rënje të madhe tek ato shtete. Për këtë  bojkotimi i prodhimeve amerikane dhe jeuhdite  ka filluar së pari në  shetin islam Malezi dhe do të  shtrihet në të gjitha vendet me lejën e Allahut. Kjo do të jetë një fuqi e fortë e msulimanve prej të gjitha anve të botës  dhe kjo është një mesazh i fortë trysnie të cilën kemi mundësi ta bëjëm si popull musliman. Me këtë  bëjmë një trysni të fuqishme ndaj Amerikës e cila e ndihmoi shtetin hebrej i cili është vendosur në tokat e  islame të Palestinës.

Forma e bojkotimit

Mos blerja e çfardo prodhimi amerikan në tregje.

Kritika ndaj çdo muslimani i cili blen prodhime amerikane.

Shpikja e një prodhimi i cili zavendëson prodhimin amerikan dhe rekllamimin  e madhë të atij prodhimi.

Mosbashkpunimi me  restorante dhe tregje të cilat kanë lidhje me amerik edhe nëse   arsyetohen ata.

Numrimi i artikujve amerikane dhe  përhapja e tyre në internet dhe në të gjitah vendet gjersa të bëhet sa me e njohur tek njerëzit.

Qëllimet e kësaj ofenzive

Të ju tregojm të tjerëve se ummeti islam është i përmbajtur dhe ka mundësi të bëjë diç në ndihmën e msulimanve në çdo vend të botës e në veçanti për vllezërit musliman në Gazza.

Ti tregojm çdo shteti tjetër i cili  prek vendet e shejta islame apo që prekë nderin dhe pasurin e muslimanve se do ti gjej ajo që do ta gjen Amerikën me shtetin Izrail.

Ju mundësohet muslimanve në çdo vend të botës që të arrij zëri i tyre tek orgaizatat dhe instuitucionet botërore gjersa  fjala e muslimanve të ket ndikim.

Qëllimet tjera të këtij bojkotimi do të shihen  me fillimin e këja ofenzive.

Obligimi i çdo muslimani karshi bojkotimit të Amerikës.

Çdo musliman llogaritet një pjestar me ndikim në këtë bojkotim. Andaj duhet çdo musliman të përdor çdo metod që ka mundësi mbrenda këtyre ditve që të ngreh zërin e tij që ky zë të arrij te të gjithë muslimanët.

Duhet  ta dij çdo musliman që me këtë bojkotim që e bënë është pjestar i atyre që luftojnë në rrugën e Allahut e që kjo don  një këmngulje dhe një durim dhe duhet që mos të largohet nga kjo dhe mos të lë bojkotimin sepse  ai që  ia kthen shpinën kësaj do të jetë sikur ai që ja kthen shpinën armikut në  betej.

Sikur që duhet çdo musliman që ky bojkotim të zgjat  një vit me mundësi vazhdimi edhe nëse gjat kësaj kohe Amerika lëshon pe  dhe kjo do të jet e vazhdueshme.

Për çfar arsye është zgjedh kjo koë për bojkotim

Të ju ndihmojm muslimanve  në Palestin dhe në Gazza.

Kyretari amerikan Barak Obama pas dy jave do të marr postin në udhheqjen e SHBA-ve,dhe llogaritet se ky do ta shpëtoj ekonomin amerikane me problemet aktuale që ka dhe ky bojkotim do të jetë dhurata më e madhe  që populli islam do të ja dhuroi atij i cili disa herë ka  treguar se do të jetë prej atyre që do ta ndihmoj shtetin hebrej dhe se  vendi i tij do do të financoj shtetin hebrej në çdo gjë me pasurin e tyre dhe  ka treguar se do ta përdor veton në kongres ndaj çdo vendimi që nuk është në dobin e shtetit hebrej dhe në dobin e Cionistve.

Të mbështetem në Allahun prej këti momenti dhe të kërkojm ndihëmn prej Allahut të Urtit dhe të Plotëfuçishmit dhe ta dim se ndihma është vetëm prej Allahut.

Fotografi  e cila të bënë të qash.

Fotografi e cila tregon për tragjedi të shumta.

Fotografi  e dhimbshme e cila sjell pikllim dhe  derdh lot.

Ky djalosh duhej të ecte  me bicikletën e tij i gëzuar dhe i lir për shkak të pafajsis së tij, por dora kriminele nuk  mëshiroi as  fëmijrin e tij.

La havle ve la kuvvete ila bil-lah.

O Allah lehtësoja atyre dhe të jesh me ta e mos të jesh kundër tyre .O Zot bëhu i but me ne dhe  ata.

O Zot mos na merr për të madhe për shkak të pakujdesis sonë, dhe për shkak të ngurtësimit të zemrave tona, O më i ndershmi i të nderuarve.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mburoja e Myslimanit