Pyetjet dhe përgjigjet

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
2 Pyetje rredh Mbuleses,problemi me prinder dhe me shkolln Shkruar nga elbuhari 7829
Pse rinia muslimane po ballafaqohet me probleme te shumta ne jete . Shkruar nga elbuhari 9423
s.a ju lutem m shkruani për bërjen e sexhdeve te kuranit si bëhen ato,me shkruani për sehvi sexhden ne namaz,si dhe për tespi namazin ju faleminderit all-llahu qoftë i kënaqur nga ju s.alejkum Shkruar nga elbuhari 16279
A ka te drejt mbi gruan motra apo vëllau i burrit se mu ka mërzit jeta me kërkesat e nënçmimet e tyre ndaj meje Shkruar nga elbuhari 8770
Duhet qe te udhëtoj prej Kosovës në Turqi .pasi qe jam femen a me lejohet te shkoj atje apo Shkruar nga elbuhari 7696
Me kanë folur(lavdëruar) për një vëlla, për moralin, islamin e tij, mirëpo atij akoma nuk i kanë thënë asgjë për mua Shkruar nga elbuhari 7505
.... kur vjen nata kam një lloj frike se mos ndoshta dëgjoj ndonjë zhurme te çuditshme .... Shkruar nga elbuhari 8928
Selam alejkum, a lejohet rruajtja e kokës se femrave për shkak te dobësimit te flokut, Shkruar nga elbuhari 8459
Cka thotë Islami për këtë temë tè Mevludit dhe a është haram me bo Mevlud, Shkruar nga elbuhari 13951
Me ka vdekur vëllau 19 vjeçar 1 ditë pas kurorëzimit me hoxhë si mundet te na lehtësoni zemrat tona se jemi duke u çmendur Shkruar nga elbuhari 9284
Si duhet bërë fejesa në mënyrë islame sipas sheriati islam? Shkruar nga elbuhari 29648
A është i vleshëm namazi me rrobe të parfumosura Shkruar nga elbuhari 9013
Nëse dy të martuar musliman kan probleme ... Shkruar nga elbuhari 8657
Sa rèndèsi ka pija Coca Cola dhe pse thuhetn se është haram ... Shkruar nga elbuhari 13007
Si të bëjmë një darsëm hallall sipas mendimit tuaj dhe sipas fesë Islame? Shkruar nga elbuhari 10758