Pyetjet dhe përgjigjet

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
Ju lutem më shkruani për Istihare-Namaz, Shkruar nga elbuhari 13900
Nese ki mardhanje me burr ne kohen e ciklit mujor shka duhet me ba? Shkruar nga Shaban Murati 13624
Qka falet pas namazit te xhumas? Shkruar nga elbuhari 10289
A pranohet aj namaz prej xhematit qe e falin ne kete xhami me kamat? Shkruar nga elbuhari 8000
Cfare eshte dallimi me nje njeri i cili gjate namazit falet me tekbire.. Shkruar nga elbuhari 10813
Es-selamu Alejkum kam një pyetje për hoxhen. Çka ësht sufizmi. Diqka më shum për sufizmin Shkruar nga Shaban Murati 12432
A egzistojnë magjitë për të ftohur një çift.p.sh burr e grua ? Shkruar nga elbuhari 10832
Si duhet me u pendu ? Shkruar nga elbuhari 11661
Pse duhet me përdorë gjuhen arabe në namaz ? Shkruar nga elbuhari 10540
Pse është ndaluar festimi i vitit të ri? Shkruar nga Shaban Murati 11681
A janë të sakt librat e HarunJahjes për nga aspekti fetar Shkruar nga elbuhari 9130
Esselamu Alejkum hoxhë i nderuar,desha të dij rreth akikës ,a është e caktuar dita e 7 të,14 tëdhe 21-të të lindjes se femiut per ti prerë akikèn apo është mundësia edhe pas ditës se 21-të te prehet? Shkruar nga elbuhari 9494
A është haram mbajtja e macës brenda në shtëpi se mami nuk po më lejon Shkruar nga elbuhari 14175
Kisha një pyetje rreth zeqatit; për sa i përket florive a duhet të jepet flori në veçanti apo i zëvendëson ato me të holla? Shkruar nga elbuhari 7168
Gabimet ne leximin e Ku'ranit edhe dhenja e dores farefisit Shkruar nga elbuhari 11276