Pyetjet dhe përgjigjet

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
Pyetje ne lidhje me naten e dhendëris? Shkruar nga elbuhari 15330
A është ë vërtetë se i kanë bërë maxhi Pejgamberit a.s.? Shkruar nga elbuhari 8814
Pyetje ne lidhje me gjidhenien e femijes te posa lindor? Shkruar nga elbuhari 8326
Pyetja ime eshte se a e kemi per obligim qe foshnjes së posa lindur ti japim qumësht Shkruar nga elbuhari 11173
Kam ndegjuar që ari i bardh është hallall për meshkuj Shkruar nga elbuhari 11939
Desha te u’a bëjë një pyetje të cilen e konsiderojë të rëndesishme për jetën time. Shkruar nga elbuhari 8615
Desha te pyes se a është haram të perdoren kontaceptivët p.sh të merrën barna apo të bëhet sterilizimi. Shkruar nga elbuhari 11410
Une jam e martuar por fatkeqesisht nuk e dua me burrin tim. Shkruar nga elbuhari 26038
Kur shkoj te shtepia e prinderve te mi nuk jam e qarte se si me i falë namazet,te shkurtuara e te bashkuara? Shkruar nga elbuhari 8013
A mund të më thoni ndonjë të drejtë të Fëmijve? Shkruar nga elbuhari 7670
Ja kam nis mu falur por i kam vetullat e ngjirosura i kam ra shumë pishmon qe e kam berë kete! Shkruar nga elbuhari 8696
Kam deshire te madhe te mbulohem por prinderit nuk po me lejojnë! Shkruar nga elbuhari 10161
A lejohet te ja urojm nenes ditelindjen ? Shkruar nga elbuhari 20070
Kam shumë nevojë për një këshillim nga ju, unë kam ra në dashuri me nje motër muslimane qe nje vi Shkruar nga elbuhari 16590
Më kanë thënë se Produktet për fytyrën, pèr dorët etj. që përmbajn Alkohol nuk janë tè ndaluar ti përdorish përshkak se ti spo e pin Alkoholin, Shkruar nga elbuhari 7886