Pyetjet dhe përgjigjet

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
A bënë të bëjë dua njeriu qe Allahu me ja mundësuar mu u largu nga një mëkat? Shkruar nga elbuhari 6868
A është e lejuar gjatë agjerimit me i pastru dhëmbët me pastë dhe me brush? Shkruar nga elbuhari 17582
Nuk kam mundur me agjëruar këtë ramazan vetëm 3 ditë kam agjeru, kam pas problem me menstrustcione qfar duhet të bëjë? Shkruar nga elbuhari 7160
Shumë njerëz e bëjnë mbarimin e hatmes së Kur`anit për të vdekurit, për pasuri, për shtëpi etj. A lejohet kjo ? Shkruar nga elbuhari 18820
selam alejkum hoxhë desha me ditë për dhulkarnejnin a.s Shkruar nga elbuhari 10203
S elam alejkum e kam nje pyetje nese je duke falure dhe nje femi 9 muajshe te dele perpara a kam te drejte ta largoj apo ta vazhdoj ashtu dhe te falna Shkruar nga elbuhari 7990
Kam një pytje n'lidhje me Koncentrimin 100 % gjat faljes së namazit Shkruar nga elbuhari 13892
A lejohet Masturbimi(vetknaqja) te ata qe nuk jan te martuar ? Shkruar nga elbuhari 46787
Me emrin e Allahut, deshta te te pyes: jam i martuar po e kam marr gruan nga Shqiperia, Shkruar nga elbuhari 14665
Kam dëshirë te ta bej nje pyetje rreth lumturis se vertet ne kete bote ? Shkruar nga elbuhari 10965
A asht e lejuar me mbajt fustan te bardh në ditën e martesës? Apo është e ndaluar sepse kjo është fustani i grave të kafirve? Shkruar nga elbuhari 9222
A i lejohet burrit, përveç fytyrës dhe duarve të gruas ti shiqoj edhe pjeset e tjera të trupit, sikur se qafa apo flokët e saja, kur ai burrë e ka qëllimin për me të martohet me atë grua? Shkruar nga elbuhari 7488
Selam Alejkum Hoxhë i nderuar jam një vëlla musliman, i fali 5 kohë namaz po nganjëher më vijnë disa mendime të cilat më bëjnë shumë te mërzitur Shkruar nga elbuhari 13547
I dërguari i Allahut a.s. thotë : “ Në ditën e gjykimit do të njoftohem për disa persona nga populli im... Shkruar nga elbuhari 9600
Doja te pyesja a eshte e lejuar qe meshkujt te heqin qimet e trupit? Shkruar nga elbuhari 18438