Pyetjet dhe përgjigjet

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
Sa rekat ka namazi i xhumas unë e di se ka 4sunet-2fars dhe 4sunet i mbramë i xhumas. Shkruar nga elbuhari 33888
I nderuari hoxhë si e komentoni hadithin i cili transmeton Buhariu se dy duart e Allahut janë te djathta na jepni një sqarim zoti ju shpërbleftë Shkruar nga elbuhari 7887
Kur lidhem në namaz shumë më hapet goja sidomos kur e këndoj suren en- nas dhe el-felek! Shkruar nga elbuhari 14634
Çka është te lexuarit e Fatihas në namaz? Shkruar nga elbuhari 7999
A është gjynah me shku në mbrëmjen e maturës? Shkruar nga elbuhari 7345
A lejohet gruaja meja dhanë rrogën burrit ose buri duhet mu kujdes për gruan? Shkruar nga elbuhari 10332
Ku shkruan në Kuran se femra duhet me u mbulu ? Shkruar nga elbuhari 28272
A prishet abdesi duke i pastru femiut të vogël kur kryn nevojë [femi të vegjel që smunden të pastrohen vet]? Shkruar nga elbuhari 6775
Cila është dispozita e ngritjes së duarve gjatë lutjes pas namazeve farze, pasi të përfundohet me tesbihët? Shkruar nga elbuhari 13950
A lejohet ne namaz leximi i kuranit ne gjuhe jo arabe? Shkruar nga elbuhari 9163
Deshta t `ju pyes se une shoh endrra shume ndodh qe ato jane fetare Shkruar nga elbuhari 9272
Kur është kjo pjesë e tretë e nates dhe si falet ky namaz sa rekate i ka? Shkruar nga elbuhari 37775
Mua me intereson si mund te mbrohemi nga magjite e tilla ose ne pergjithsi nga gjithe magjite? Shkruar nga elbuhari 12880
Kam 5 pyetje? Shkruar nga elbuhari 13643
Dhikri i namzait farz a behet pas namazit apo kur te kryhen edhe sunetin ? Shkruar nga elbuhari 19304