Pyetjet dhe përgjigjet

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
A bënë me u fal pa çorape po me suknjen të gjatë ? Shkruar nga elbuhari 8239
A eshte e lejuar qe njerka me mbules me e detyru femiun e burrit me e thirr nane..? Shkruar nga elbuhari 11248
Kam nje pytje saj per ket nevojes. Shkruar nga elbuhari 9191
Ti mos mu fal e adhurn Zotin shum e lutesh qfar rendesije ka kjo? Shkruar nga elbuhari 10297
Une kisha pat deshir me vet cilat jan 6 shtyllat e imanit ? Shkruar nga elbuhari 9826
Jam e frikësuar Shkruar nga elbuhari 9238
A mund ta fali Namazin ne vetur? Shkruar nga elbuhari 9761
Jam ne pun a mund ta fali namazin kaza Shkruar nga elbuhari 8995
Nese dikush te lute dhe betohet ... Shkruar nga elbuhari 10166
A eshte e lejuar me u fal kur i kemi flokt me taft? Shkruar nga elbuhari 19853