Pyetjet dhe përgjigjet

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
Ai gjersa nuk ishte i udhëzuar nga All-llahu te ala kishte fituar pasuri haram duke luajtur nëpër lojëra të ndryshme,mirëpo tashmë i penduar e i udhëzuar nuk din se si të veproj me ato para qe i ka fituar! Shkruar nga elbuhari 3768
Jam shumë nervoze gjatë ditës nëse fëmija im nuk me dëgjon i nëmi ose i ofendoj me një fjalë shumë të rëndë!! Shkruar nga elbuhari 8116
Hoxhë i nderuar kam degjuar qe meshkujt ne xhenet do te hyne me bukurine e Jusufit alejhi selam Shkruar nga elbuhari 7557
A lejohet përdorimi i alkoolit për shërim? Shkruar nga elbuhari 8764
Selam Alejkum a ban me kendu jasin per te gjallë a për të vdekur dhe nëse bënë për të gjallë a bën nëna për femijë me kendu jasin dhe si duhet me ba nijet Shkruar nga elbuhari 26170
ikam 3 vajza a ka ndonje lutje per te bërë djalë punë e Zotit Shkruar nga elbuhari 17015
Komentimi te shkurter te sures Ali Imran ajetet 40-41 Shkruar nga elbuhari 6017
A ka ndonje ditë qe eshte me e mirë per fejes dhe prefrohet me shumë Shkruar nga elbuhari 10398
Pytja ime është-ka shumë kohë të gjatë që më mundon gjithcka si fizikisht ashtu edhe shpirtërisht Shkruar nga elbuhari 5448
A munden grat se bashku me u lar në basen? Shkruar nga elbuhari 5203
I kam dy pyetje për nijetin e namazit dhe për abdesin. Shkruar nga elbuhari 11708
Kam një pyetje a bënë me thënë në ezanin e sabahit “essalatu hajrun mine nevem” a asht e detyruar. Shkruar nga elbuhari 5465
Dëshiroja të pyes si falet syneti i ikindis dhe a duhet të falet, dhe syneti i jacis para farzitë,dhe në qoftë se jo a ka ndonjë argument për këtë. Shkruar nga elbuhari 19807
A kam te drejt me ja shatirat flokët ndokujt dhe a e kam paren hallall apo haram Shkruar nga elbuhari 4950
Halli im është ky, ka një kohë jo të shkurtër qe jam zhytur në mëkatin e vetëkënaqësisë dhe shikimit haram. Shkruar nga elbuhari 8084