Pyetjet dhe përgjigjet

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
Esselamu Alejkum një pytje per hoxhen çka është puna qitinve që janë me sheh Shkruar nga elbuhari 12098
Një njeri që kryen namaz dhe luan kumar (bixhoz) a e ka atë namaz të plotësuar dhe çfarë shpërblimi ka? Shkruar nga elbuhari 8417
A është e lejuar me u fal me sy të mbyllur? Shkruar nga elbuhari 8667
Deshta të pyes se a duhet me thënë ezanin femrat kur t’ia nisin me u fal apo me thënë vetëm ikametin Shkruar nga elbuhari 10273
A është mëkat nëse bëj gabime gjatë leximit të Kur'anit? Shkruar nga elbuhari 10100
Në qoftë se punon me derr, çfarë dënimi ke, a mundesh sado pak me na këshilluar për këtë punë? Shkruar nga elbuhari 7482
A duhet t’i mirret një pabesimtarit selami ose t’i japësh selam një krishteri apo ndonjë jahudije? Shkruar nga elbuhari 7887
A është e lejume me u fal ose me u lut për krishterin? Shkruar nga elbuhari 8083
Selam alejkum. a është haram pierja e duhanit? Shkruar nga elbuhari 9491
A ka mundësi njeriu të bëjë namaz kur është xhunub ? Shkruar nga elbuhari 13818
Cka duhet kënduar femiut pas lindjës sipas sunetit të Pejgamberit? Shkruar nga elbuhari 13205
Pse falen namazet e drekës dhe ikindisë pa zë,kurse sabahu,akshami dhe jacia me zë ? Shkruar nga elbuhari 91025
A lejohet femra ti shkurtoj flokët e saj ? Shkruar nga Shaban Murati 14688
I kam disa pyetje ? Shkruar nga elbuhari 8862
Është martuar baba që 8 vite mirëpo ... Shkruar nga elbuhari 7912