Pyetjet dhe përgjigjet

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
A falet gjynahu i shirkut nga Allahu subhane vë teala nëqoftëse ai person ka berë shirk pa dije, nuk ka pasur dijeni në këtë aspekt se është aq mëkat i madh dhe njëkohësisht është penduar prej ati momenti që është informuar?. Shkruar nga elbuhari 9626
A lejohet me rastin e synetimit të djalit të bëj një ndejë apo mexhlis, në vend te banketit, e të thërras disa mysafir dhe një hoxhë të mbajë nje ligjeratë si dhe dy këngëtar që këndojnë ilahi? Shkruar nga elbuhari 5835
A kam të drejtë të fali namaz nëse gjatë abdesit pi duhan? Allahu u shpërbeftë. Shkruar nga elbuhari 7638
Selamu alejkum! Desha të dijë se a festohet dita e verës sipas sheriatit islam .? Shkruar nga elbuhari 9801
Vallë mos është e prekur nga magjia dhe nëse po si mundet të ruhet? Shkruar nga elbuhari 8569
Xhelatina a është haram ? Shkruar nga elbuhari 31630
Me intereson te dij se çka thot feja në pika të shkurtëra për muzikën ? Shkruar nga elbuhari 7647
A lejohet qe djemt ti lyejnë flokët me ngjyrë ? Shkruar nga elbuhari 7581
A bën me e hek shaminë vetëm kur të shkoj në punë ... Shkruar nga elbuhari 6333
Një vajzë që bën zina edhe tradhëton burrin e vet çfarë denimi e pret ? Shkruar nga elbuhari 17384
Kur falet Namazi i Vitrit, para farzit të jacisë apo pas synetit Shkruar nga elbuhari 93899
A ka mundesi një shpjegim te qartë për formen e faljes së namazeve nafile? Shkruar nga elbuhari 32894
Eselamu alejkum, jam i ri dhe desha te pyes, a duhet te ngriten Tekbire gjatë Namazit? Shkruar nga elbuhari 9240
E kam prish agjërimin cka të veproj? Shkruar nga elbuhari 16014
Esselamu Alejkum desha ni pytje nëse ka mundësi All-llhui ju shberbleft kur të pasrohemi apo kur e bëjmë një tush normal a kemi abdes the a kemi drejt te fali namaz ne se ka munsi tem tregoni selam alejkum? Shkruar nga elbuhari 9299