Pyetjet dhe përgjigjet

Shfaq # 
Titulli Autor Vizita
Unë kam probleme me familjen e burrit dhe po i them burrit.... Shkruar nga elbuhari 8393
Kam qen e sëmur prej shpinës, prej mundimit mu ka ngjall vesvesja me tregoni çfarë te bëjë? Shkruar nga elbuhari 3950
Desha të pyes: A është Hallall apo Haram me la burri gruan kur vdes? Shkruar nga elbuhari 4467
kam një hall e nuk kam me kënd te flas Shkruar nga elbuhari 6398
Jetoj ne Belgjik dhe a kam gjynah të martohem me një vajzë belge për arsye te letrave? Shkruar nga elbuhari 4804
Burri im për fat te keq pinë alkool por un elhamdulilah jam e udhëzuar fali namazin etj, jam mundu me bind qe është haram por kot Shkruar nga elbuhari 3621
Dua një argumentim me te qarte ne lidhje , me prerjen e veshëve te kafshëve, sa i madh është mëkati? Shkruar nga elbuhari 4061
A lejohet qe një mashkull te studion specializon gjinekologjinë ?? Shkruar nga elbuhari 3850
A lejohet festimi i datëlindjes? Shkruar nga elbuhari 3587
A lejohet punësimi tek varret e jobesimtarëve? Shkruar nga elbuhari 2972
A lejohet që në fletore të shkruajmë Bismilahi Rrahmani Rrahim? Shkruar nga elbuhari 3490
Në shumtën e rasteve po flitet se për momentin nuk ekziston as xhehenemi e as xheneti, po thuhet se ato do ekzistojnë që nga dita e kiametit! Shkruar nga elbuhari 5340
Selamu Alekum hoxhë i nderuar desha të dijë a është haram me mbajt mashkulli unazë të arit Shkruar nga elbuhari 5821
A lejohet me lujt djali me qenin e fqiut? Shkruar nga elbuhari 4203
Kam nje pyetje ne pune ti fali vetem farzin apo edhe sunnetin? Shkruar nga elbuhari 5493