E Enjëte, Tetor 17, 2019
A- A A+

Ndegjimi i Kuranit dhe Fetusi

Ne kete video eshte paraqitur nje inqizim i bere me ultraze ne barkun e nenes ku shihet fetusi se sa aktiv dhe i levizshem eshte. Pastaj prinderit e leshojne Kuranin dhe me pas shihni se si qetesohet fetusi dhe shikoni se qfare forme merr ai kur ndegjon Kuran-formen kur bjen njeriu ne sexhde. 
  
 
                      

Mburoja e Myslimanit